Pagini

duminică, 21 noiembrie 2010

SUPERSTITII ,FARMECE SI BLESTEME SAU VRAJI DE PROTECTIE






Nu de putine ori ati avut prilejul sa vedeti, pe strada, persoane care se tem sa se intoarca din drum, ocolesc cu grija gurile de canal sau isi scuipa in san ori de cate ori le trece calea vreo pisica neagra. Aceste persoane sunt atat de inspaimantate ca li s-ar putea intampla ceva rau daca nu respecta eresurile in spiritul carora au crescut, incat, decat sa le incalce, mai bine renunta sa mai intreprinda activitatea pe care si-o propusesera.
Gaurile din paine anunta nasterea unui copil!
Simbolul daruirii, painea este binecuvantata, facandu-i-se semnul crucii pe dos. In Anglia, painile care se lipesc, intr-un cuptor, se considera ca anunta un mariaj. In Tara Galilor, gaurile din miezul painii prevestesc nasterea unui copil. Putin mai la nord, in Scotia, este interzis sa se cante in timp ce painea se coace. In Portugalia, o bucata de paine avand simbolul unui sfant favorizeaza norocul. Dincolo de stramtoarea Gibraltar, mai precis in Maroc, mancatul painii sub acelasi acoperis simbolizeaza o prietenie vesnica intre comeseni (celebrul salut "Nahnu malehem!"), care nicicand nu vor mai putea ridica cutitul unul asupra altuia!
Sarea varsata in patul conjugal anunta conflicte intre soti
In Evul Mediu, era considerata un "ingredient" de baza nu numai pentru mancaruri, ci si pentru farmece! Daca cineva turna unui vecin sare in cele patru colturi ale casei, ghinionul cel mai mare se lipea de acea casa si toate necazurile se abateau asupra ei. Pentru danezi, presararea sarii pe masa, dupa un dejun imbelsugat, se considera ca aduce noroc.
In Spania, sarea, varsata in patul conjugal, este semn de conflict. Englezii cred ca, pentru a cunoaste sexul viitorului copil, viitoarea mama trebuie sa-si presare sare pe piept. Daca aceasta se topeste, va avea o fata, in caz contrar, se va naste un baiat. In caz ca ramaneti fara sare, nu cereti la vecini, este un gest care poate atrage asupra dvs. mari necazuri, considera tot spaniolii.
Nu vorbiti despre oua cand sunteti pe vapor!
In Grecia, sa arunci un ou in foc iti da posibilitatea de a prezice viitorul. Pentru ca vlastarele lor sa nu se imbolnaveasca de guturai, arabii agatau un ou de tavanul din camera acestora. Englezii refuza sa pronunte acest cuvant cand se afla pe mare, considerand ca poarta ghinion. In Statele Unite, primul sau ultimul ou pe care o gaina il scoate in fiecare anotimp se sparge, pentru ca acest gest aduce fericire. Sa ingropi un ou inseamna ca vei fi protejat tot anul de fulgere, cred francezii.
Foarfecele va scapa de musafirii nepoftiti
Daca primiti o pereche de foarfece fara sa dati in schimb un alt obiect, veti fi implicat intr-o cearta. De asemenea, daca sunteti intepat cu foarfecele, aceasta distruge prietenia cu persoana care v-a intepat. Foarfecele deschise pe masa atrag violenta, dar te pot ajuta, in acelasi timp, sa-ti gasesti un obiect pierdut. Englezii ascund foarfecele sub perna, pentru a-i alunga din preajma caselor lor pe musafirii nedoriti. In zona nordica a Mediteranei, foarfecele se pun sub patul copiilor, pentru a-i proteja pe acestia de actiunea spiritelor malefice.
Trifoiul, un veritabil "filtru magic al dragostei"
Simbolul Irlandei, tara patronata de Sfantul Patrick, trifoiul desemneaza constiinta poporului irlandez. Este, de asemenea simbolul norocului si al banilor. Raritatea trifoiului cu patru foi i-a indemnat pe oameni sa creada ca cine gaseste un asemenea specimen va dobandi un mare noroc si toate ii vor merge din plin. Atunci cand frunzele de trifoi se inalta spre cer, este semn ca se apropie furtuna, cred francezii.
Magia foloseste trifoiul spre a crea "filtre de dragoste". Se spune ca daca gasiti un trifoi cu patru foi si il puneti in geanta persoanei iubite, aceasta nu va va putea rezista. Pentru englezi, gasirea trifoiului cu cinci foi, si mai rar, se crede ca aduce castig la loterie. Dincolo de Atlantic, insa, acesta este creditat ca fiind aducator de ghinioane. In sfarsit, chinezii cred ca daca puneti un trifoi sub perna, nici o fantoma nu va va tulbura somnul.
Japonezii nu imprumuta pieptanul
In Japonia, se crede ca pieptanul este un simbol ce uneste cerul cu pamantul si transforma lucrurile. Cei din Tara Soarelui Rasare nu vor imprumuta pentru nimic in lume un pieptene, considerand un astfel de gest drept o alungare a norocului si a belsugului din casa lor. Daca totusi veti gasi unul pe strada, este semn ca sansa va va surade, cu conditia insa sa nu-l folositi niciodata!
Pisica prevesteste o disputa in Turcia
In Egipt, pisica a fost si este considerata un animal sacru, zeita Basthet. Pisica este privita aici ca o figura pozitiva, spre deosebire de situatia existenta in Europa Evului Mediu, cand pisica era considerata tovarasa vrajitoarelor si a diavolului. Cenusa unei pisici incinerate imediat dupa moartea acesteia ucidea, in conceptia vechilor egipteni, spiritele malefice dintr-un anumit loc. Pentru a fi feriti de pericole, copii purtau la gat un medalion reprezentand o pisica.
Si astazi, insa, in Occident, pisica simbolizeaza ipocrizia si viclenia. Dar, simbol al libertatii, imaginea sa se regaseste ca atare pe stemele heraldice. Daca o pisica neagra iti taie calea, ai parte de ghinioane, este credinta celor din lumea araba, din Franta, dar si a romanilor si a altor popoare balcanice. In Turcia, vederea unei pisici straine prevesteste o disputa serioasa. Americanilor nu le place sa vada o pisica dimineata, caci este semnul unei zile proaste. In China, dimpotriva, se crede ca prezenta unei pisici in casa este obligatorie, fiindca ea alunga nu numai soarecii, dar si spiritele rele!
Scrasnind din dinti noaptea, alungati fantomele
A visa ca iti pierzi dintii este semn de moarte in traditia multor popoare, caci dintele simbolizeaza vitalitatea, sexualitatea si procreatia. Totusi, daca scrasniti din dinti in timpul somnului, sunteti feriti de spiritele malefice, se crede in Franta. Ingropati sub casa, dintii alunga raul. Englezoaicele ii pastreaza aproape de pat, acoperiti cu sare. Traditia spune ca numai astfel, o mama care nu mai poate ramane insarcinata, va putea procrea din nou. Italienii considera ca, cu cat dintii cresc mai tarziu, cu atat persoana in cauza va trai mai mult. La romani, daca un copil se nastea cu dinti, era semn rau, in vreme ce la alte civilizatii, dimpotriva, aducea noroc nou-nascutului.
Umbrela aduce furtuni
Sa deschizi o umbrela intr-o casa aduce ghinion si un asemenea gest este chiar considerat drept blasfemie! Sa o deschizi pe timp frumos, atrage ploaia. Americanii cred ca, dimpotriva, daca iesi la plimbare cu o umbrela, aceasta va indeparta vremea urata! Nu puneti niciodata umbrela pe pat, caci veti avea o cearta in familie chiar in urmatoarele ore. Din acelasi motiv, umbrela nu trebuie sa stea nici pe masa.
Cutitele incrucisate pe burta va scapa de ulcer!
Vechii druizi celti isi ucideau jertfele cu cutitele lor doar atunci cand furtuna se intetea. In Franta nu este bine sa incrucisezi doua cutite sau un cutit si o furculita pe o masa, pentru ca este semn ca raul a patruns in casa. In schimb, este bine sa le incrucisezi in afara casei, cu scopul de a o proteja de spiritele rele. Daca suferiti de dureri de stomac, puneti doua cutite incrucisate pe abdomen si va veti vindeca, cred africanii. Un cutit scos din teaca aduce ghinion, mai putin in Marea Britanie, unde simbolizeaza o casatorie apropiata.
Nu faceti cadou si nici nu primiti vreodata cutite, fiindca astfel se strica prietenia, mai ales daca nu ati dat vreo moneda in schimbul cadoului. Caderea din greseala a unui cutit pe dusumea anunta o vizita in cursul acelei zile. In Anglia, pentru ca cineva sa stie daca va primi o vizita, ia un cutit si-l arunca in aer. Daca acesta cade cu varful spre el, trebuie sa se astepte la musafiri. Traditiile balcanice atribuie cutitului un rol magic, de protectie, sustinand ca un cutit pus sub perna sau sub saltea alunga farmecele.           sursa MAGAZIN

224 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 224 din 224
Unknown spunea...

Acordăm împrumuturi pentru orice fel de scop. Oferim de la o sumă minimă de 5.000,00 până la 10 milioane și la o rată a dobânzii scăzută de 3%, Termen de împrumut: maxim 25 de ani în funcție de suma împrumutului de care aveți nevoie. clienții ar trebui să aibă peste vârsta de 18 ani. Această tranzacție de împrumut este 100% garanție pentru clienții serioși. Pentru mai multe informații despre împrumut, vă rugăm să ne contactați prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

Unknown spunea...

OFERIM SERVICII DE ÎMPRUMUT DE MAI jos:.

* Credite pentru investitori ..........
*Consolidarea datoriilor...........
* Credite ipotecare .......
* Împrumuturi de afaceri ........
*Imprumuturi personale...............
* Împrumuturi internaționale ...
* Împrumuturi de călătorie .........
* Împrumuturi de viză .........

Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos.
E-mail: protonloan2020@hotmail.com
Mobil / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

Antonela Lasse spunea...

Ai mare nevoie de vrajă de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? E-mail DR ISIKOLO pentru soluție rapidă de 48 de ore. mă numesc Melina Marius și am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu un an și șase luni, care ne separă. Când s-a despărțit de mine, eram confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, mă simțeam atât de goală înăuntru. Până când am dat peste DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să rezum pe scurt povestea lungă, înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ORE, Soțul meu mi-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmpla între noi amândoi. În sfârșit, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirile și recunoștința profundă DR ISIKOLO pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile făcute în a-l aduce înapoi la mine în doar 24 de ore de la puternica ta vrăjeală, și pentru că ți-ai folosit puterile supradotate și mari pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți trimite prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

Unknown spunea...

Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 3 zile, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat cu un bărbat cu 10 ani mai mic. Am 57 de ani și ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei mele l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima frântă și mi-a luat durerile cu vraja sa de Iubire Puternică. a fost una dificilă pentru mine, încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsătoria. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și el și-a făcut partea, iar soția mea s-a întors acasă la mine și la copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile, vă rog, nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a vă restabili căsătoria sau relația. Nu pierdeți speranța. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul. Contactează doctorul Isikolo Pentru o vrajă de dragoste puternică trimisă de Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său la: +2348133261196

Unknown spunea...

Eu și iubitul meu am fost împreună timp de 8 luni și au trecut 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc în continuare, dar unii simt că este nedrept. De ce să iubești pe cineva care nu te iubește? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și nimic. El este încă cu noua sa iubită (cu care locuiește). Am intrat online cum un jucător de vrăji ajută la reluarea relației cu recuperarea fostului iubit ”, așa că am decis să încerc, pentru că îl iubesc atât de mult pe iubitul meu. așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că îl voi reveni pe iubitul meu după vraja, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat, am făcut tot ce mi-a cerut și spre marea mea surpriză La 2 zile după vrajă, iubitul meu m-a sunat și mi-a cerut scuze pentru ceea ce mi-a făcut și mi-a cerut iertare să mă întorc acasă pentru mine, l-am iertat și s-a întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, toate datorită doctorului Isikolo adevăratul vrăjitor de până acum Google a recomandat anul acesta. Dr. Isikolo este un bun jucător de vrăji, așa că sunați-l sau trimiteți-l prin e-mail la adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau adăugați-l în aplicația WhatsApp: +2348133261196

Unknown spunea...

Revenirea cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste este cu adevărat cel mai bun jucător de vrăji cu garanție de 100%. numele meu este Barbara Damjam. Nu am crezut niciodată în vrăji de dragoste sau magie până când nu am contactat acest jucător de vrăji numit DR ISIKOLO, pe care atât de mulți oameni l-au testat online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte prost și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută mie după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu susul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, chiar l-am iubit. Mama lui era împotriva mea și nu avea o slujbă plătită, așa că, când am întâlnit acest vrajitor, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat la început situația lucrurilor, am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar am încercat și în 2 zile, după ce mi-a respectat și mi-a oferit tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, omul meu m-a sunat singur și a venit la mine cerându-și scuze că totul a fost stabilit cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de angajare, așa că ar trebui să primim căsătorit, nu credeam că funcționează așa și a fost într-adevăr uimitor. aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe Dr. ISIKOLO prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

Unknown spunea...

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am revenit fosta iubire. Înnebuneam când dragostea mea m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută, dar când întâlnesc un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre cum a plecat fosta mea iubire eu și, de asemenea, cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a făcut, în următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce m-a sunat pledând pentru iertare, am fost chemat pentru interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și de copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze DR ISIKOLO la următorul e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său: +2348133261196

Unknown spunea...

Cum acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi aduc înapoi iubitul în 48 de ore. Sunt Cristina Alen, iubita mea, care s-a despărțit de mine din luna mai a acestui an și toate eforturile depuse pentru el s-au dovedit a fi avortate. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns prin e-mail. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut. Am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate și, în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu a revenit la mine, rugându-mă să cerându-mi iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ului său: +2348133261196.

Unknown spunea...

Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% Solicitați un împrumut rapid și convenabil pentru a achita facturile și pentru a începe o afacere nouă sau pentru a le re-finanța proiectele la o rată mai mică a dobânzii de 3%, aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la local bănci și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, demararea afacerii, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grei. contactați-ne prin e-mail pentru un răspuns rapid instantaneu. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

Unknown spunea...

Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% Solicitați un împrumut rapid și convenabil pentru a achita facturile și pentru a începe o afacere nouă sau pentru a le re-finanța proiectele la o rată mai mică a dobânzii de 3%, aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la local bănci și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, demararea afacerii, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grei. contactați-ne prin e-mail pentru un răspuns rapid instantaneu. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

Anonymous spunea...

Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am aflat că nu vom putea face niciodată unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că s-a săturat de relație și a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele au fost spulberate până când am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi mi-a prezentat vraja magică a doctorului Egwali. Dr. Egwali mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și am urmat-o strict și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Îți mulțumesc dr. Egwali pentru lucrările tale minunate. Dacă aveți o astfel de problemă sau mai rău, contactați-L prin e-mail: (Dregwalispellbinder@gmail.com) sau WhatsApp:+2348122948392 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

Anonymous spunea...

Viața poate fi uneori distractivă, un minut este frumos și următorul minut este complet diferit. Eu și soțul meu am trăit o viață foarte frumoasă înainte de haosul neașteptat, o viață fără pete sau neîncredere, până când nu am avut probleme cu sprijinul copiilor noștri, el a încetat să plătească și a găsit o aventură afară flirtând casa sa matrimonială râvnind tot ce am suferit. și pentru ceea ce am lucrat la o plăcere inutilă, am simțit acest gol în mine, nu aveam idee cum să-mi ajut să mă unesc cu el pentru că nu s-a întors acasă, a rămas afară târziu, a băut, a fumat, face tot felul de lucruri nu a făcut-o niciodată ... Dar mulțumită omului care a adus bucurie cu stabilitate acasă la mine, dr. Egwali, un om cu lucrări bune, este atât de real și de acomodant pentru că am încercat și am avut încredere ... Vorbește-i despre temerile tale și te vei bucura că ai făcut-o. WhatsApp sau Viber +2348122948392 sau prin e-mail dregwalispellbinder@gmail.com

Unknown spunea...

Ce tarif are?

Sarah Ben spunea...

Tocmai mi-am revenit fostul soț datorită ajutorului experților în vrăji de dragoste Dr. OBO
Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, erau doar 3 ani de la căsătoria noastră. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil al nostru. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a-l obține, dar totul a fost în zadar, am promis, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu vrăjitorul pentru a mă ajuta să arunc vraja pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să încerc. Am trimis un mesaj unui vrăjitor numit DR OBO care m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi bine timp de 48 de ore. A aruncat o vrajă și a redat dragostea și legătura dintre mine și soțul meu și s-a întors la mine după 48 de ore. Sunt încă încântat de rezultatul muncii sale. nu mai plânge, contactați DR OBO pentru ajutor. Aici contactul său, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348115365326

Anonim spunea...

Wow se întâmplă ca un vis, dragostea din viața mea mi-a lăsat pentru altcineva, dar ghici ce după ce m-am întâlnit dumeladgreat@gmail.com și el mi-a spus ce să fac acest om puternic a spus că mă va ajuta să aducă înapoi dragostea mea, care ma părăsit în mai puțin de 48 de ore, și într-adevăr el a făcut și astăzi iubitul meu este înapoi la mine cu marile puteri ale dumeladgreat@gmail.com

ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY spunea...

VESTI BUNE VESTI BUNE
Aveți nevoie de un împrumut legitim, onest, de încredere și urgent? Căutarea dvs. de împrumut legitim se termină aici astăzi, deoarece suntem aici pentru a vă satisface nevoile financiare. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de către bănci sau instituții financiare din orice motiv, nu vă mai faceți griji despre problemele dvs. financiare, deoarece suntem soluția pentru nenorocirea dvs. financiară. Am oferit miliarde (diferite valute) în împrumuturi de afaceri pentru peste 32.000 de proprietari de afaceri. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul de afaceri potrivit, astfel încât să puteți crește treaba ta. oferim împrumuturi de toate tipurile cu o rată a dobânzii scăzută și, de asemenea, o durată  pentru a rambursa împrumutul Aveți un credit prost? Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? sau crezi că este necesar să începi o nouă afacere? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării slabe? Ai nevoie de bani pentru a investi într-o specialitate care să te avantajeze? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
scopul este de a oferi servicii financiare profesionale excelente e_mail:[islamicrefinancing@gmail.com]

Anonim spunea...

Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
Whatsapp: +2349046229159

Anonymous spunea...

Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor .WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous spunea...

Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătorie de nicăieri? Acesta este genul de situație în care am fost când am dat peste vrăjitorul numit Dr Akharia. Numele meu este Delia Bacchus, am avut inima zdrobită, l-am implorat pe soțul meu timp de câteva luni să se întoarcă acasă, toate cererile mele nu au fost acceptate până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris modul în care vrăjitorul Dr. Akharia a ajutat-o să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil de alt fel de vrajă, ea a renunțat la numărul său de WhatsApp: +2347014241417. Am luat numărul și mesajul vraja Caster Dr. Akharia mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă, apoi mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a făcut o vrajă, i-a luat doar 5 zile pentru a-mi aduce fericirea înapoi în viața mea. Traiesc fericit cu sotul meu si asteptam al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați vrăjitorul la numărul său de WhatsApp: +2347014241417 sau e-mail: doctorakharia@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună Numele meu este Stephanie Dizon, din Norvegia. Vreau doar să împărtășesc experiența mea cu lumea despre cum mi-am recuperat soțul și mi-am salvat căsnicia... Am fost căsătorit timp de 7 ani cu 2 copii și am trăit fericiți până când lucrurile au început să devină urâte și am avut certuri și cearte aproape de fiecare dată... s-a înrăutățit când a cerut divorțul... Am încercat tot posibilul să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine pentru că l-am iubit din toată inima și nu am vrut să-l pierd, dar totul nu a mers... el m-am mutat din casă și am continuat să fac cererea de divorț... Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat. Descoperirea a venit atunci când cineva mi-a făcut cunoștință cu acest minunat și grozav vrăjitor dr Akharia, care în cele din urmă m-a ajutat... N-am fost niciodată un fan al unor astfel de lucruri, dar am decis să încerc fără tragere de inimă pentru că eram disperat și nu aveam de ales... El a făcut rugăciuni speciale și a făcut o vrajă de dragoste asupra lui. În 72 de ore m-a sunat să-mi spună că îi pare rău pentru toată trauma emoțională pe care m-a costat-o, s-a mutat înapoi în casă și continuăm să trăim fericiți, și copiii sunt fericiți și așteptăm al treilea copil... I-am prezentat o mulțime de cupluri cu probleme din întreaga lume și au avut vești bune... M-am gândit că ar trebui să-mi împărtășesc experiența, deoarece cred cu tărie că cineva de acolo are nevoie de ea... contactează-l astăzi pe e-mail: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

. spunea...

Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
Ea este competentă în următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* vrăji de bani
* vrăji de frumusețe
* Vrăji de noroc
* Vrăji de atracție sexuală
* Vrăji de vindecare a SIDA
* Vrăji de loterie
* Blestemele elimină imediat vrăjile
* Vrăji de protecție
* Vrăji de loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
Whatsapp +2349074881619

Jenny spunea...

Bună, sunt Jenny, vreau să vă împărtășesc rapid experiența mea. Acum câteva zile, am găsit online un mare vrăjitor pe nume Dr. White, când aveam nevoie disperată de fostul meu iubit după 3 săptămâni de despărțire. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.White prin intermediul contactului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus după ce i-am urmat instrucțiunile, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună și mi-a spus că mă va contacta în 48 de ore, exact 48 de ore mai târziu, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și că știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. White, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr. White oricui are nevoie de ajutor. E-mail: whitelordspell@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit din trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja loteriei
9) vrei să-i faci pe plac iubitului tău
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
whitelordspell@gmail.com
WhatsApp: +2349037186593

Pat spunea...

Bună ziua spectatorilor, vă simțiți dezamăgiți sau cu inima zdrobită, aveți nevoie de o vrajă de dragoste pentru a vă recupera iubitul sau pentru a vă reuni casa/căsnicia distrusă, aveți nevoie de o soluție pentru boala voastră sau de un remediu pentru boala dvs. Nu trebuie să vă faceți griji mult pentru că soluția este aici pentru a contacta marele Lord Mare, pentru a-ți rezolva problemele și a trăi din nou o viață fericită.
e-mail: solutiontempleA1@gmail.com sau
whatsapp: +2347039253998
💯💯

yummi spunea...

Kjo është një ditë shumë e gëzueshme e jetës sime për shkak të ndihmës që më dha LORD LARRY duke më ndihmuar të kthej ish-in tim me magjinë e tij të fuqishme, dhe punën e shtatzënisë që ai bëri i jam shumë mirënjohës ndaj tij Faleminderit shumë LORD LARRY për punë e madhe që keni bërë. Tani, mund të them me guxim se më kanë thirrur në vendin tim të punës, vajza ime është kthyer në shtëpi dhe jam testuar shtatzënë këtë mëngjes pas Tekstit Mjekësor që kalova këtë mëngjes në vendin tim të punës. Dua ta përdor këtë medium për t'ju falënderuar shumë dhe do të vij personalisht t'ju them mirënjohje. Ju mund t'i dërgoni email atij dhe ai mund të bëjë më shumë për ju gjithashtu sepse e di që ka njerëz që kanë nevojë për ndihmën e tij si unë. Adresa e tij e emailit:
(doctorlarry268@gmail.com)

Whatsapp: +2349045968228

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 224 din 224   Mai noi› Cele mai noi»