duminică, 5 august 2012

ENERGIA DE PIRAMIDA SI SECRETELE EI


      "Secretul frumusetii si armoniei piramidei", spunea Herodot, rezida din faptul ca ea a fost conceputa astfel incat suprafata unei fete laterale sa fie egala cu suprafata unui patrat cu laturile egale cu inaltimea piramidei.
      In anii 1930 francezul Andre Bovis in timp ce vizita piramidele a observat ca animalele ratacite prin cotloanele edificiilor milenare nu intrau in descompunere, ba chiar erau bine conservate, aproape mumificate. Francezul isi punea intrebarea daca nu cumva profetii egipteni aveau cunostinte foarte avansate, care depasesc ceea ce noi am descoperit pana in prezent. Probabil ei stiau sa controleze campuri necunoscute de forte si energii, utilizand proprietatile materialelor si ale "energiilor de forma".
     Inginerul ceh Karel Drbal, in anul 1958 reuseste dupa mult timp de incercari pentru brevetare a inventiei, sa faca un "dispozitiv de ascutit lame" in forma de piramida. Lamele de ras asezate la o treime din inaltimea piramidei cu laturile orientate spre cele patru puncte cardinale deveneau foarte bune de utilizat de inca cel putin 50-60 de ori! (isi revitalizau taisul).
    Cercetarile au pus in evidenta un vortex de energie emanat de apexul piramidei care creste si se extinde in inaltime. Energia poate fi transmisa printr-un fir de cupru si poate fi transferata unei cantitati de apa, lichidul pastrandu-si proprietatile energizante mai mult timp. S-a observat ca plantele se dezvolta mai rapid in interiorul unei piramide. Alimentele sau bauturile (vinul) isi conserva calitatile si chiar isi inbunatatesc gustul si savoarea daca sunt tinute o perioada mai indelungata sub piramida.

Niciun comentariu: