Pagini

luni, 12 martie 2012

SUNETE CIUDATE SE AUD IN INTREAGA LUME

       Sunete ciudate sunt semnalate in tot mai multe zone de pe Terra, din Canada pana in Australia, din SUA si pana in Europa. Zeci de televiziuni de pe intreg globul semnaleaza aceste ciudate si infricosatoare sunete care au un ton metalic, grav, amenintator.
      Foarte multe dovezi privind aceste sunete se gasesc inregistrate pe You Tube, unde martori ai evenimentelor stranii au postat materialele filmate. Aici gasim filmulete inregistrate in Canada (celebrul film din Conklin, Alberta, cu taietorii de lemne ingroziti de sunetele metalice venite din cer), cel din Manitoba, Noua Zeelanda, Australia, SUA, Cehia, Slovacia, Costa Rica, Scotia, Belgia, Germania, Finlanda, Franta, Rusia etc.
      Specialistii atribuie provenienta acestor sunete, programului de cercetare al armatei SUA, HAARP ( High Frequency Active Auroral Research Program), program ce se ocupa cu studiul frecventelor la altitudini inalte, cu baza localizata in Alaska. Alti "specialisti" spun ca ar fi vorba de nucleul magnetic al Pamantului, care ar suferi transformari datorita furtunilor solare. Foarte multi oameni spun ca aceste sunete ar fi avertismente divine, trambitele care anunta sfarsitul lumii in Biblie. Urmeaza sa vedem in lunile care vor veni ce alte "semne" or sa apara.

Niciun comentariu: