Pagini

luni, 18 aprilie 2011

ENERGII NEGATIVE SAU ENERGII AGRESOARE

       Investigatiile efectuate in ultimul deceniu asupra unor disfunctii organice sau psihice umane au condus la formularea generica de "boli moderne". Mai toate aceste boli au, printre multe altele, o cauza energetica, ele fiind efecte ale calitatii campului energetic uman.
   Astfel s-a ajuns la identificarea asa numitului "camp energetic negativ", care produce o seama de modificari atat la nivelul celulelor, cat si la nivelul intregului sistem energetic al organismului uman. Oamenii de stiinta spun ca, aceste energii negative au capacitatea de a se localiza in anumite zone ale corpului uman, de unde influenteaza negativ constiinta, gandul, faptele si in cele din urma intregul sistem organic si psihic. Sistemul complex de actiune negativa si patogena energetica la nivelul campurilor uman si animal a fost numit de cercetatori "energii agresoare". Aceste energii pot cuceri sistemele sanatoase ale structurii energetice, obligandu-le pur si simplu la un proces mai lent sau mai accelerat de autodistrugere.
   Intrebarea este cum putem sesiza aceste energii agresoare? Studiile stiintifice ne spun ca primul atacat cu violenta este sistemul nervos. La nivel atomic, protonul liber al atomilor de hidrogen, care are proprietatea de a se uni cu atomul de oxigen, este paralizat energetic si in conditiile de activitate a sintezei naturale, nu se cupleaza cu sistemul natural normal sau este slab cuplat. Din aceasta disfunctie energetica rezulta o insuficienta de oxigenare, o deshidratare sau o hidratare cu "apa grea" a celulelor.
   Procesul respectiv vizeaza normal si neuronii, care devin astfel mai slabi in procesul de transmitere de impulsuri pe "firele" sistemului nervos. Schema de mai sus conduce, practic, la acele dureri de cap si la ameteli, slabiciuni mentale si fizice, toate acestea intrunind spectrul asa numitelor boli moderne. Orice efort fizic sau mental provoaca stari de slabiciune, iar efectul imediat al acestor stari este pierderea unor importante functii vitale si instaurarea rapida a unor boli.
   Oamenii de stiinta afirma ca una din caile de izolare de energiile agresoare este descatusarea la nivel molecular (celular). Din experimentele lor, deducem ca specialistii au aplicat procedee din medicina neconventionala asociate cu ceea ce am putea numi "fizica organismului uman". Gandul "canalizat si valorificat", apoi forta mentala sunt adevaratii sanitari care actioneaza in procesul de aparare a fiintei umane. Puterea gandului este mult mai activa si mai energica in momentul instalarii starii de stress! Acesta pare un paradox, insa asa stau lucrurile atestate de specialisti.
   Metodele speciale aplicate de cercetatori actioneaza in special asupra nivelului celular, pregatind celulele sa respinga sau sa modifice energiile agresoare.  Se postuleaza revigorarea energiilor pozitive active. Pentru prima oara, se pare, in terapiile impotriva energiilor agresive se citeaza informatiile. Informatiile sunt evaluate ca suport al lungirii duratei de viata, idee absolut noua si totodata al unei purificari psihice, mentale si implicit la toate nivelele functionale ale organismului uman.
   O descoperire a oamenilor de stiinta se refera la individ-informatie si se face afirmatia ca persoanele care citesc mai mult, care se informeaza in permanenta, traiesc mai mult si sunt mai putin vulnerabile in fata energiilor agresive.      sursa: Magazin

5 comentarii:

PROMETEU ALCHIMISTUL spunea...

Energiile negative care sunt de obicei induse de slujitorii demonilor se ascund in subconstientul oamenilor acolo sunt create brese prin care omul pierde energie vitala acest lucru inpiedica accesul omului la SUPRACONSTIENT exact asta doresc demonii si slugile lor . Daca noi invatam cum sa constientizam liniile de camp energetice a corpurilor noastre noi putem simti unde se produc blocajele si putem remedia.

onest spunea...

cei careu au probleme in dragoste sau daca este vorba de energii negative va pot ajuta id onest.love

Unknown spunea...

Poți sa lași o adresa de email

Unknown spunea...

Poți sa lași o adresa de email

andra spunea...

greu gasesti pe cineva bun,eu am apelat la domn care m-a ajutat in relatie are nr 0752 401 509 mai des fol watzzap.il recomand e de incredere