Pagini

duminică, 6 februarie 2011

LEGEA BUMERANGULUI IN MAGIA NEAGRA

     Cand vorbim despre magie, vorbim despre manipularea energiei. Energia inseamna dinamismul, eficacitatea si puterea diferitelor forte care ne inconjoara, ale binelui sau ale raului. Cand va dedicati magiei, ajungeti sa manipulati respectivele forte, sa le manevrati pana veti obtine ceea ce doriti. Prin spiritul dumneavoastra, prin ritualurile facute si prin instrumente, interveniti asupra energiei din jur si, in consecinta, veti culege ceea ce ati semanat: este legea bumerangului, numita in magie legea triplei intoarceri.
   Daca practicati magia alba, legea triplei intoarceri va face in asa fel incat sa va dea inapoi triplul a ceea ce ati emis, indiferent daca este vorba despre lucruri bune sau rele. Dimpotriva, daca sunteti un adept al magiei negre, nu veti ajunge sa fiti supus acestei legi, deoarece un astfel de magician nu isi pune niciodata in joc propria energie, ci pe cea a unei terte persoane. Practicantul magiei negre invoca intotdeauna o creatura eterica, un spirit fara corp fizic, pentru a-si realiza scopurile sumbre, iar spiritul respectiv este cel care va suporta triplul soc al intoarcerii. Totusi, daca in timpul ritualului s-au comis erori, atunci practicantul magiei negre va trebui sa-si asume consecintele actelor sale si sa se astepte sa suporte chiar el legea triplei intoarceri.
   Diferenta esentiala dintre magia alba si magia neagra rezida din principiul fundamental care sta la baza fiecareia din aceste doua practici. Regula pentru cei care sunt adeptii magiei albe este: Faci ce vrei, fara sa ii faci vreun rau celuilalt.
   Plecand de la acest precept, veti face tot ceea ce doriti in termeni de ritualuri, incantatii, potiuni, atat timp cat acestea sunt inspirate de bine, bunatate si dreptate. Daca, din nefericire, ati ajuns sa ii doriti altuia raul, o suferinta in dragoste ori o boala, atunci trebuie sa va asteptati sa platiti pentru asta. Niciodata, orice ar fi, practicantul magiei albe nu trebuie sa faca, in cunostinta de cauza sau voluntar, ceva prin care sa domine, sa constranga ori sa raneasca pe cineva, oricine ar fi acesta, fara a se astepta ca victima sa fie chiar el, suportand un efect de trei ori mai intens, efectul de bumerang.
   Din contra, regula pentru adeptii magiei negre este: Fa ceea ce vrei. Astfel, practicantul magiei negre nu este conditionat de nici o limita dictata de onestitate, decenta sau echitate. El este liber sa ii faca pe ceilalti sa sufere, sa ii imbolnaveasca, sa ii dezbine pe cei care se iubesc, sa ruineze un om si sa-si insuseasca averea lui, si se razbune, folosindu-se de adapostul anonimatului; pe scurt, el poate comite toate relele din lume fara a risca, prin definite, sa ajunga sub incidenta legii triplei intoarceri.
  Chiar daca practicantul magiei negre nu risca efectul cauzat de legea triplei intoarceri atunci cand recurge la fatalele sale vrajitorii, el va trebui totusi sa se protejeze de altceva. De fapt, ar putea plati foarte scump pentru faptele rele si crimele sale, daca nu se asigura mai intai ca josnicile-i actiuni se fac sub protectia unei creaturi ce apartine astralului inferior, dispusa sa-i fie complice. Daca protectia este insuficienta, creatura invocata pentru a face actiunea ar putea reactiona violent, dandu-si seama ca cel care a realizat ritualul de magie neagra incearca sa o controleze, si isi va intoarce furia impotriva sa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

minciuni minciuni si numai minciuni nu exista magie neagra trebuie sa fii tampit ca sa crezi asa ceva

ennz spunea...

:) atunci cu mama dracului ai ajuns sa citesti acest articol? ca doar nu cautai retete de prajituri :))))

Unknown spunea...

Cine crede in Dumnezeu crede ca exista si fortele obscure.Isus,a vindecat boli,a anihilat demonii......apostoli i au intalnit vrajitori pe care i a orbita,deci. magia neagra exista...