Pagini

marți, 8 februarie 2011

INTALNIRI OZN DE GRADUL III, CU ATAC AGRESIV ASUPRA OAMENILOR

        Cazurile de intalnire OZN de gradul III, in care oamenii observa de foarte aproape obiecte zburatoare, apoi sunt atacati de creaturile, care le comanda sunt foarte multe. Mai jos sunt doua cazuri clasice, care s-au petrecut in Venezuela, astfel: 
    28 noiembrie 1954. Ora 2:00 noaptea, in suburbiile orasului Caracas, un camion de marfa se indrepta spre Petare. Gustavo, soferul se afla la volan, iar alaturi de el ajutorul sau Jose. Soseaua este deodata puternic luminata de un disc metalic de vreo 3-4 metri gata sa aterizeze si sa le taie drumul. Gustavo franeaza si coboara sa vada ce-o fi dracia aia! Se apropie orbit de lumina. Din acea lumina se desprinse "o dihanie paroasa", pitica, cu ochi stralucitori care-l ataca cu ghearele si-l tranti pe spate. Gustavo nu-si pierdu cumpatul. Se mai batuse el si cu adversari mai puternici. Cazut pe spate cum era isi infipse cutitul in umarul creaturii care era peste el. Cutitul aluneca pe ceva metalic. în acel moment adversarul se dadu inapoi, dar un al doilea "paros" iesit din "farfurie" il paraliza pe Gustavo cu un fel de lanterna. Jose mai vazu alti doi extraterestri care aveau in maini pietre şi pamant. Jose o rupse la fuga sa ceara ajutor de la postul de politie pe langa care tocmai trecusera. La scena mai asista un medic care era cu maşina lui in drum catre un pacient. Medicul si politistii ii dadura primul ajutor lui Gustavo. Acesta avea o taietura adanca in pielea capului, pe gat si pe umarul stang.
    "In lumina aia, spunea Gustavo, am vazut ca "parosul" avea ochi galbeni ca de pisica si labele ca de broasca, cu gheare de 2-3 cm." Urmele lasate atestau acest lucru.
    10 decembrie 1954. Tot in Venezuela, la nici doua saptamani de la incidentul anterior, in tufisurile de pe marginea soselei nationale, doi baieti, Jesus şi Lorenzo, care cautau sa vaneze iepuri, au dat peste "o farfurie" din metal lucios, ca doua ligheane unul peste altul.
Baietii s-au apropiat tiptil, cu pusca in mana, dar fara cartuse (le terminasera), cand au fost atacati de "patru pitici" parosi, cu ochii bulbucati, cu gheare, care l-au insfacat pe Jesus. Lorenzo a început sa-l loveasca cu patul pustii cat putea el de tare, lovind la gramada creaturile care pareau de metal, pana i-a pus pe fuga si pusca s-a rupt in doua. "Farfuria" şi-a luat zborul cu un jet de scantei parjolind tufisurile. Lorenzo si-a tarat prietenul paralizat pana la sosea şi cand acesta si-a revenit, s-au dus la politie. Cercetarile au gasit la locul incidentului iarba si tufisurile arse, precum si pusca de vanatoare sfaramata. Din declaratiile celor doi, care erau in stare de soc si plini de rani si zgarieturi, reiese ca "nava avea vreo 3 m în diametru, lumina puternic la baza, era metalica, dupa cum lucea, şi "atacatorii" erau in numar de patru, avand circa un metru inaltime, corpul acoperit cu par, gheare!"
    Semnalmentele corespund intocmai intamplarii ante­rioare cu cei doi soferi. Este clar ca "entitatile" erau vadit agresoare, rudimentare, cu toate ca posedau "arme" capabile sa paralizeze omul si o nava sofisticata, nemaivazuta. Au atacat totusi direct, folosind ghearele, vadind intentii clare de ranire si capturare a unei fiinte umane.Ceva totusi nu le-a mers, "ceva" ce nu tine de forta sau tehnologia ambelor parti, ci mai mult de partea umana. Atat soferul, cat si adolescentul Lorenzo, nu au cedat psihic. Psihic nu s-au dat batuti, chiar daca fizic erau paralizati.
   Asta se pare ca-i blocheaza pe extraterestri, in cazul incercarilor de rapire. Sa existe oare un ascendent psihologic al pamantenilor asupra extraterestrilor, oricare ar fi el? Se stie ca si in cazul rapirilor sau al intalnirilor de gradul IV, cand oamenilor implicati li s-a cerut sa uite incidentul, acestia si-au amintit mai devreme sau mai tarziu aproape totul. Mai in toate cazurile se poate insa constata ascendentul fizic al pamantenilor. Cu foarte putine exceptii, oamenii sunt mai inalti, mai puternici, mai armonios construiti fizic!
   Acesta nu este un punct de vedere subiectiv sau doar un premiu de consolare pentru rasa umană ci o constatare din care sa deducem un raport posibil între EI şi NOI. Probabil ca daca EI stiu mai multe decat noi in domeniul exobiologiei atunci au si mai multe posibilitati de comparatie. Si comparatia ar putea sa le fie defavorabila. Din unele puncte de vedere. Evolutia nu inseamna intotdeauna ceva mai bun si mai frumos, ci ceva mai bine adaptat!

Niciun comentariu: