Pagini

duminică, 14 noiembrie 2010

UFO-OZN AGRESIVE ATACA OAMENI !!!







           Intalnirile dintre obiectele zburatoare neidentificate si martorii umani nu sunt intotdeauna prietenoase. Ziaristul si ufologul Michael Cohen, atrage atentia pe site-ul AllNewsWeb asupra unor incidente neplacute, raportate in ultimele decenii, in diverse regiuni ale globului. Chiar el insista asupra faptului ca – intrucat sursele acestor intamplari apartin unor zone culturale foarte diferite – cititorul trebuie sa cantareasca el insusi autenticitatea relatarilor.
China
 O prima intamplare s-a petrecut in orasul Siping din nord-estul Chinei. In aprilie 2007 doamna Zhu, profesoara la un liceu, a iesit dupa cina, impreuna cu prietena fiului ei – domnisoara Hui – dupa niste cumparaturi. Planurile lor au fost perturbate de un OZN. "Sunt o persoana in varsta si nu am nici un motiv sa mint" spunea doamna Zhu. "In timp ce mergeam, in fata noastra a aparut in aer un obiect rosu, stralucitor, in forma de ou, emitand un soi de raze laser, groase de 5 centimetri si tasnind intr-afara cam 20 de centimetri. Am incercat sa le evitam dar, in timp ce eram la o distanta de circa un metru, brusc trei fascicule m-au atins in zona claviculei. La cateva clipe dupa aceea obiectul a disparut". Atacul a fost insotit de un zgomot puternic.
Cand a ajuns acasa, doamna Zhu a simtit o durere in zona gatului si a observat ca acolo avea o cicatrice adanca, lunga de zece centimetri, in zona atinsa. Era ca si cum ar fi fost taiata cu precizie cu un instrument ascutit. Mai multi specialisti care au examinat-o au fost de parere ca ea probabil s-a taiat singura, inainte de presupusa intalnire cu globul luminos, a uitat de acest accident si l-a asociat apoi cu ipoteticul obiect. Ei au admis totusi ca taietura putea fi cauzata si de o raza laser. Doamna Zhu a comentat reafirmand ca era sigura ca nu s-a ranit intr-un alt mod si ca lucrurile s-au petrecut intocmai cum le-a povestit.
India
Conform Associated Press, o serie de evenimente, petrecute intr-o maniera aproape identica, au fost raportate din India, in 2002. Mai multi sateni din statul Utar Pradesh afirmau ca au fost atacati, in timp ce erau culcati in pat, de sfere rosii sau albastre, de marimea unei mingi de fotbal, care emiteau raze care le-au strapuns corpul. Sapte persoane au murit in urma ranilor, multi altii ramanand cu cicatrici urate. Politia a acuzat satenii de isterie in masa si halucinatii. Acestia, la randul lor, acuzau politia ca nu este in stare sa prinda intrusii si sa-i apere. Situatia a degenerat intr-atat incat in zona cea mai afectata – Mirzapur – a avut loc o miscare de protest antrenand 10000 de manifestanti.
Unul dintre acestia a fost chiar ucis de politie. Pentru a contracara atacurile, s-au organizat patrule satesti, iar locuitorii se fereau sa mai doarma sub cerul liber. Ulterior s-a incercat explicarea incidentelor prin niste insecte necunoscute, explicatie care insa nu a convins intrucat nu a fost gasita nici o astfel de insecta, iar ranile erau cauzate de arsuri multiple si grave. Magistratul de district in acea perioada – Amrit Amhijat – pretindea ca a reusit sa filmeze unul din aceste mici OZN-uri, dar inregistrarea nu a fost niciodata data publicitatii.
Brazilia
La mijlocul anilor saptezeci, numerosi sateni din zona amazoniana a Braziliei s-au plans de faptul ca au fost atacati de sfere sau mingi stralucitoare de lumina, unii fiind raniti sau chiar ucisi. Drept urmare armata braziliana a lansat o investigatie, numita "Operasao Prato", rezultatele operatiei ramanand strict secrete. La un moment dat, colonelul Uyrange Hollanda spunea ca ar fi fost interogati peste 2000 de martori, au fost facute multe fotografii si schite si ca investigatorii au fost ei insisi martori la unele evenimente.
Colonelul Hollanda afirma chiar ca a fost de fata el insusi, intr-un grup, cand dintr-o nava cilindrica a coborat, pe un fascicul de lumina, un extraterestru umanoid care a stat sa se holbeze la ei. Colonelul credea ca OZN-urile erau sonde extraterestre, menite sa colecteze date despre pamanteni, fara a avea intentia sa-i vatame. La putin timp dupa declaratiile sale, Hollanda a fost gasit mort, aparent prin sinucidere. Oficialitatile au negat existenta acestei operatii pana in 2005. Dar in septembrie 2009, gratie stradaniilor lui A.J. Gevaerd, sute de pagini si imagini colectate prin "Operasao Prato" erau deja desecretizate si puse la dispozitia marelui public.                                         sursa: MAGAZIN

Niciun comentariu: