Pagini

joi, 25 noiembrie 2010

SHUNGITUL SI PROPRIETATILE LUI MIRACULOASE


         Shungitul este o roca asemanatoare carbunelui, care a primit aceasta denumire de la satul Shunga din Republica Karelia (NV Rusiei),situat in apropierea lacului Onega. Acesta este singurul loc in lume unde poate fi gasit Shungitul. Cercetatorii explica unicitatea acestui zacamant de Shungit prin prabuşirea in vremuri stravechi a unui mare meteorit in aceasta zona a Terrei. Proprietatile terapeutice ale Shungitului sunt cunoscute de multe secole.
      Prima menţiune oficiala despre puterea de vindecare a acestei roci a fost facuta la inceputul secolului al XVII-lea si este legata de numele imparatesei ruse Maria Ivanovna. Fiind foarte grav bolnava, taranii i-au dat acesteia sa bea apa amestecata cu o piatra neagra, o apa cu care se vindecau ei de secole. Apa i-a ajutat imparatesei nu numai sa se vindece de boala care suferea dar a reusit sa dea naştere si unui fiu sanatos (pina atunci ii murisera sapte copii).
     Cateva decenii mai tarziu, unul dintre cei mai mari conducatori ai Rusiei, tarul Petru cel Mare (1682-1725) avea sa cunoască si el proprietatile miraculoase ale Shungitului poruncind sa se construiasca alaturi de izvor un palat si o statiune, care a devenit astfel prima statiune ruseasca si a primit numele de Apele Martiene. In secolul XX, oamenii de stiinta au analizat Shungitul si au explicat proprietăţile miraculoase ale acestuia. Utilizat de catre om in scop curativ, Shungitul elimina elementele nocive din corp, dar si adauga si restabileste acele elemente de care organismul uman are nevoie. In acest fel, organismul isi echilibreaza treptat continutul de minerale care permit tratarea multor boli cronice si restabilirea echilibrului energetic.Shungitul are capacitatea de a purifica apa practic de toate substanţele organice (incluzind aici si produsele pe baza de petrol, si pesticidele), de multe metale si nemetale, de bacterii si microorganisme.
      Proprietatile terapeutice ale Apelor Martiene sunt puse pe seama rocilor de Shungit prin care trec aceste ape dat fiind faptul ca, cremenele, magneziul, sulfatii metalelor, fara sa mai vorbim despre fier, care se găsesc in aceste ape pot fi descoperiti si in apele altor izvoare contemporane.
       Apele Martiene nu au insa un analog in ceea ce priveste actiunea lor asupra organismului uman si, de aceea, proprietatile lor terapeutice sunt atribuite in zilele noastre Shungitului.
      Shungitul purifica apa de diferite impurităti (nitrati, nitriti, excesul de cupru, mangan, fier), indeparteaza metalele grele, substantele organice, limpezeste apa tulbure, elimina gusturile particulare, mirosurile. Shungitul saturează apa cu saruri de calciu si magneziu, microelemente, pana la concentratia optima pentru organismul uman; dezinfecteaza apa fara adaugarea clorului sau folosirea razelor ultraviolete. Aceasta roca, pe langă toate aceste calitati,  conferă apei proprietati unice terapeutice.Apa cu shungit este o soluţie molecular-coloidala cu fullerene, care face parte dintr-o noua generatie de mijloace profilactice si de tratament, care au o actiune pe mai multe planuri asupra organismului. Unul dintre aceste exemple este influenta antihistaminica pe care o are apa cu shungit. S-a demonstrat ca prin consumarea acestei ape nivelul de histamina din sange (histamina joaca un rol important in dezvoltarea majoritatii afectiunilor alergice) scade considerabil. Apa cu shungit este recomandata in profilaxia si terapia multor afectiuni, dintre care enumeram: anemia, alergiile de diferite tipuri, astmul bronsic, gastrita, dispepsia, bolile de rinichi, bolile de ficat, pietrele la fiere, afectiunile vezicii biliare, in cazul sistemului imunitar afectat, bolile glandei tiroide, raceli, afectiuni cardiovasculare, colecist, sindromul oboselii cronice.   

      Mai mult, bauta cu regularitate, apa cu shungit indeparteaza durerile de cap, reumatismul, durerile din ceafa, normalizează somnul, stabilizează tensiunea, elibereaza traiectul respirator, da energie (inclusiv sexuala) si este un ajutor de nepretuit pentru toti oamenii care traiesc in conditii de stres si in medii toxice pentru ca ea are caracteristici regeneratoare care redau vitalitatea pierduta.Spalarea zilnica cu apa cu shungit catifeleaza pielea, ii creste elasticitatea, ii reda aspectul sanatos si tanar va ajuta sa scapaţi de acnee si inflamările tenului, impiedica descuamarea pielii. Clatirea regulata a parului cu aceasta apa  confera parului stralucire si il face mai matasos, stopeaza caderea parului, previne alopecia, intareste radacinile, tratează matreata. Shungitul anihileaza cu usurinta radiatiile electromagnetice, astfel spatiile ecranate cu Shungit fac sa scada de sute de ori nivelul de iradiere a omului de catre surse artificiale precum echipamentele electrice incluzand calculatoarele, telefoanele mobile, televizoarele si cuptoarele cu microunde. Apa cu shungit se obtine astfel:  doi litri de apa filtrata se varsa intr-un vas emailat sau din sticla si se pun in ea cipsuri de shungit, dupa ce in prealabil au fost clatite cu apa rece (in proporţie de 10%; exemplu -100 grame de shungit la un litru de apa, 3 litri de apa=300 grame shungit); se pot pune deasemenea direct in sticla de apa plata. Apa nu trebuie agitata, ci doar lasata sa actioneze minim 30 minute (apa va dobandi proprietati antibacteriene) si maxim 3 zile (va capata toate proprietatile terapeutice de care este capabila). In prezent Shungitul se prelucreaza sub diferite forme,astfel il gasim in forme de: piramide,sfere, cipsuri, bare,ca preparat in unguente, etc.

Un comentariu:

Josephine Roland spunea...

Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)