Pagini

marți, 9 noiembrie 2010

ACTIUNILE GEOPATOGENE ALE RADIATIEI TERESTRE



            O cercetare din ultimul deceniu a oamenilor de stiinta rusi a scos la iveala multitudinea influentelor radiatiilor terestre si cosmice asupra omului. In situatia cand omul se afla intr-o zona cu reactivitate sporita sau pur si simplu patogena, afectiunile care pot aparea se resimt la mai toate organele. De asemenea s-au evidentiat dereglari functionale la mai toate sistemele organismului uman, cele mai frecvente fiind afectiunile oncologice, vasculare, neuropsihice si dereglari ale aparatului locomotor. Cercetarile efectuate in sensul celor afirmate mai sus au socat lumea stiintifica, invitand totodata la o continuare asidua a lor si la reconsiderarea unor mituri stravechi care vorbesc despre "locuri necurate" sau "locuri de pieire" sau, cum le numeau vechii chinezi, "coltii dragonului". Este adevarat ca in geobiologie acele "puncte periculoase" au fost numite "zone de iritare", deoarece s-a constatat adeseori ca starea omului se schimba radical atunci cand el se afla intr-o zona geopatogena sau, mai grav, intr-un focar terestru geopatogen. Vorbim asadar despre energii care emana continu prin "trupul" planetei si sunt directionate natural in campurile energetice cosmice, creand o cortina de radiatii care interactioneaza in permanenta.
           Focarele geopatogene sunt directionate perpendicular pe suprafata Pamantului si o strabat neschimbandu-si intensitatea. Aceste focare au fost cuantificate în centimetri si se afla în stricta dependenta de curentul energetic in urcare sau in coborare, conventional fiind impartite in focare pozitive si focare negative. Cum declara un cercetator rus, din pacate, natura focarelor din zonele geopatogene nu este la ora aceasta prea clara, desi evidentierea ei si efectele acestei "agresiuni" sunt evidente si au putut fi masurate cu corectitudine.



           De curand s-a emis parerea ca ar fi vorba despre provenienta cosmica a acestor focare; probabil tehnologiile actuale inca nu reusesc sa fixeze cu exactitate natura campurilor periculoase (altele decat cele deja cunoscute), dar ce se poate spune cu certitudine este faptul ca o expunere a omului mai indelungatã (si evident, inconstienta) la fluxurile geopatogene duce la slabirea imunitatii intr-un procent de peste 90 la suta dintre oameni si la aparitia unor procese patologice ireversibile. Se naste intrebarea dacã specia umana se afla in pericol din cauza fenomenelor cosmice cu caracter geopatogen. Intrebarea se impune deoarece s-a descoperit ca structurile celulare aflate direct in zona de actiune geopatogena au avut de suferit si au cunoscut modificari radicale in sens patologic. Experientele au inclus, spre exemplu, pana si locul de dormit al unor loturi de subiecti.
           "La examinarea locurilor de dormit, spune un cercetator, ale bolnavilor cu diagnosticul de tumoare benigna (indiferent de localizarea tumorii), in acea parte a locului ce corespunde organului afectat s-a descoperit un focar "minus". Ulcerul stomacal apare atat in focarele cu "plus" cat si in cele cu "minus", deosebirea este ca ulcerul gastric aparut in focarul "plus" se transforma foarte curand in tumoare maligna"! Avem in relatarea de mai sus un punct de vedere stiintific referitor la aparitia cancerului. Este vorba despre un factor favorizant de naturã cosmica, energetica; astfel existenta energiilor negative si a energiilor pozitive, de care se ocupa indeobste radiestezistii, poate fi inteleasa ca realitate inevitabila a campurilor energetice terestre si cosmice in care traim. Oamenii care sufera de afectiuni neuro-psihice, cardiovasculare, precum si de unele boli cronice, ca mastopatii, nefrita, colecistita, gastrita, au in locul de dormit focare cu "minus" ale zonei geopatogene respective. Inainte de a plasa patul in dormitor, oare trebuie sa efectuam teste radiestezice sau de alta natura, pentru a depista un flux de energii malefice? Se pare ca da.                                                                                                                                                                                              sursa: MAGAZIN

Niciun comentariu: