luni, 8 noiembrie 2010

2012 SFARSITUL LUMII SAU EVOLUTIE SPIRITUALA

                 Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineinteles, sa ne intrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012? Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952-1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

    Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept "bataia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru.   Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala...
    Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci dacă 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!
    Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la începutul anilor '80.
    Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecvenţelor ei mult mai elevate.
     Scriitor, si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale "Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva" si "Translatia intre lumi". Dupa ce a trait, in tinerete, doua experienţe de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a inceput să tina conferinte si seminarii in intreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si incetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamant. Tot lui ii aparatine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci cand planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al campului ei magnetic. După doua sau trei zile de repaus, ea va reancepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei. Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinte:
Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va insemna totodata translatia omenirii intr-o dimensiune superioara, a patra, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gandurile şi dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin  (calendarul mayaş)  care prevede sfarsitul actualului ciclu al omenirii in decembrie 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece in cea de-a cincea dimensiune.
    Trecerea in alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani in urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre.
    Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale in trecutul indepartat al omenirii.
Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urmă cu un secol, propusa in diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.
Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul că vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala
   Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).
   Alte semne: nordul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca ne indreptam spre transformari planetare de importanta cosmica. Este dificil de descris in cuvinte un eveniment atat de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja in constelatia Pleiadelor, dar in urma cu foarte multa vreme.
   Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, insa putem trasa unele repere. Inainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Niciun comentariu: